NVM Taxatie / taxateur / taxatierapport

Een NVM makelaar onderscheidt zich op een aantal gebieden: De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM, is met ruim 3.000 leden de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.

Het lidmaatschap van de NVM betekent voor u zekerheid:

  1. Kwaliteit: elk NVM-lid moet voldoen aan strenge eisen.
    NVM makelaars en taxateurs dienen zich bijvoorbeeld te houden aan de NVM Erecode. Daarnaast volgen ze verplicht cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. En ten slotte heeft een NVM-makelaar toegang tot de NVM Database, waarin allerlei data wordt verzameld. Uw NVM makelaar / taxateur kan u precies melden wat de achtergrond is van een pand, in welke buurt het ligt en hoe lang het al te koop staat.
  2. Profiteren van kennis en ervaring NVM leden zijn verenigd in een branchevereniging die in 2008 haar 110-jarig bestaan viert. De NVM helpt ze de kennis en kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast worden NVM leden door een externe partij gecertificeerd voor vakbekwaamheid en volgen ze extra cursussen. Wanneer u zaken doet met een NVM makelaar / taxateur, beschikt u dus altijd over de meest actuele kennis, gekoppeld aan jarenlange ervaring.
>> Neem contact met ons op voor een NVM taxatie / taxatierapport<<